Κασσιώπιτα

Κασσιώπιτα

Υλικά συνταγής
2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει
μισο λίτρο γάλα φρέσκο πλήρες
250 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
3 φλυτζάνια φέτα θρυμματισμένη
4 κ.σούπας λιωμενο βούτυρο
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σ’ενα μεγάλο μπολ βαζουμε το γάλα,το γιαούρτι,τ’αυγα ελαφρά χτυπημενα και το βουτυρο.
Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε το αλευρι.
Τελευταία ριχνουμε τη φέτα.
Το μιγμα πρεπει να ειναι ενας παχυρευστος χυλός,οπότε αν χρειαστει προσθετουμε λιγο αλευρι ακομη ή αν ειναι πολύ πηχτο αραιωνουμε με γάλα.
Στρώνουμε τη ζύμη σ’ενα μέτριο στρογγυλο(ή ορθογώνιο ταψί) το οποιο έχουμε λαδώσει.
Να ξερετε πως για να ειναι νόστιμη δεν πρεπει το παχος της πιτας να είναι μεγάλο.
Ραντιζουμε την επιφανεια με λίγο ελαιολαδο.
Ψήνουμε στους 200 β. ώσπου να ροδοκοκκινισει