Φασόλια Γίγαντες

Υλικά
½ κιλό φασόλια γίγαντες
3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 καρότα ψιλοκομμένα σε φέτες
½ κ.γ. φρέσκο βασιλικό
300 ml ελαιόλαδο
Αλάτι και κόκκινο πιπέρι
500 γρ. τοματάκι για κοκκινιστά
300 ml νερό από αυτό που έβρασαν τα φασόλια
Εκτέλεση
1. Μούσκεψε τα φασόλια από το βράδυ και, αφού ξυπνήσεις, βάλ’ τα στη χύτρα να βράσουν μέχρι να είναι έτοιμα.
2. Σόταρε σε ένα τηγάνι τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε σιγανή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι και να μαυρίσουν κιόλας.
3. Πρόσθεσε τώρα τα καρότα και το Pummaro για κοκκινιστά ανακατεύοντας, σβήσε τη φωτιά και πρόσθεσε το κόκκινο πιπέρι, τα φασόλια, το νερό, το βασιλικό και το αλάτι.
4. Άδειασε τα υλικά σε ένα ταψάκι, αφού ανακατέψεις, και ψήσε στους 200°C για 30-40 λεπτά περίπου. Πρέπει να μείνουν με ελάχιστο νερό και να χυλώσουν.